torstai 5. huhtikuuta 2018

Elämän suuria ja pieniä asioita

Viime aikoina elämässä on tapahtunut asioita, jotka ovat herättäneet monenlaisia tunteita. Raskaus onneksi etenee rauhallisesti (tai siis hurjaa vauhtia) omalla painollaan. Jo kovin pian uusi vauva on täällä kanssamme.

Mutta ne muut asiat. Eräs ystävyyssuhde, joka on ollut minulle todella tärkeä, on tällä hetkellä, voisiko sanoa, että katkolla. Taustalla meillä kaikilla on lapsettomuuden tuskaa ja nyt monet menneisyyden asiat ovat jollakin lailla tulleet uudella tapaa esiin. Olen kovin surullinen, jos asiat eivät jatkossa tunteiden rauhoituttua palaudu sille asteelle, että meillä voisi olla luottamuksellinen ystävyyssuhde. Tällä hetkellä olen itse melko toivottomassa tilanteessa, koska en osaa löytää keinoa päästä ystävääni lähelle. Kaikki tuntuu liian vaikealta. Oma raskaudentila ja siihen liittyvät hormonien aiheuttamat tunnemyllerrykset eivät todellakaan auta asiaa.

Toinen iso asia, jota tässä pohdiskelemme, on uusi koti. Asuntomme alkaa olla hieman pieni ja epäkäytännöllinenkin, ja toivoisimme pääsevämme uuteen kotiin. Mitä pikemmin sen parempi. Nämä ovat vaan niin kovin suuria asioita pähkäiltäviksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti